ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η KOUNOS συμμετείχε στην 1η Γιορτή Σύκου στην Άνθεια. Τη γιορτή την επισκέφθηκε πλήθος κόσμου. Διεξήχθη στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Άνθειας και αποσκοπούσε στην προβολή του χωριού, όπου παραδοσιακά, εδώ και πολλά χρόνια, υπήρχε και υπάρχει συκοκαλλιέργεια,

ellada giorti geyseis logo2017s

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Για να πραγματοποιήσει, λοιπόν, τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώνει τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 41, Κτίριο 1 Μηχανουργείο.

 

Athinorama synergates inside2017L

Το πρώτο συμπόσιο μαγειρικής διοργανώθηκε απόψε στο εστιατόριο μεζεδοπωλείο καφενείο "Ο Σταθμός", όπου αναλύθηκαν οι βασικές αρχές της Μεσσηνιακης διατροφής, και ειπώθηκαν αλήθειες και μυστικά της κουζίνας μας, από τους ομιλητές που είναι έμπειροι και διακεκριμένοι σεφ, Μέλη του σεφ club του γραφείου Μεσσηνίας της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Γιώργος Μαυρος κι ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ήταν οι βασικοί ομιλητές και μαζί τους ήταν ο Μιχάλης Σουριλας και ο Κωνσταντινος Ξιαρχος από το "Ηταν Καιρός" εστιατόριο στον Διρό Λακωνίας.

SymposioMageirikis201703s

SymposioMageirikis201703 02s

Με προμετωπίδα τις παραγωγικές της δυνάμεις συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 4η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo η οποία έλαβε χώρα από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Οι παραγωγοί οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στα συνολικά 212 τμ περίπτερα της “Μυθικής Πελοποννήσου” έφθασαν τους 30, ενώ στην έκθεση συμμετείχαν και 32 ακόμη μεμονωμένες επιχειρήσεις, χαρακτηρίζοντας την συμμετοχή της Πελοποννήσου ως μια από τις πιο πολυπληθείς και δυναμικές ολόκληρης της έκθεσης.

Οι παραγωγοί είχαν τη δυνατότητα να κάνουν αρκετές προγραμματισμένες b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με Buyers του εξωτερικού, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τη διοργάνωση καθώς και να γνωρίσουν τα προϊόντα τους στους εγχώριους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Το περίπτερο μας στην έκθεση ήταν στο Ε66.2

foodExpo2017s

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

LOGO AGGELOPOULOS02s

τηλ: 6989728430

email: info@kounos.gr

Syka-sokolata-001-500gr.jpg
© 2019 Kounos.gr All Rights Reserved. Designed By aidpc.net - hosting by icehosting.com

Search